Anyám borogass!

Mucilista kismamáknak szüléshez és szülés utánra

  Amikor az első kislányom született, egy baba-mama levelezőlista tagja voltam, itt keringett “mucilista” fedőnév alatt az a lista, amin minden rajta van, ami kellhet a szüléshez és a szülés után a kórházba. Nők százai mentek szülni akkor a mucilista alapján csomagolva össze a táskájukat, mert tényleg olyan tételeket tartalmaz, ami kellhet a kórházban az… Tovább »

Az apák és a vetélés – mit éreznek ők?

A Facebook-guru Zuckerberg a napokban bejelentette, hogy feleségével gyermeket várnak, ahogy azt is elmondta, több vetélésen vannak túl. Ezzel pedig lehetőséget adott arra, hogy végre beszéljünk egy eddig mellőzött témáról: arról, hogy az apák hogyan élik meg a gyerek elvesztését. Nekik is vannak könnyeik? És örökre bent tartják azokat?... Tovább »

Várandós menyasszonyok

Régen nem volt könnyű, rohanni kellett az oltárhoz, ha jött a baba, aztán meg számolgatták a faluban, hogy kijön-e az a kilenc hónap – hát, sokszor nem jött ki. Na, hála az égnek, ezen már túl vagyunk. Aztán persze volt idő, amikor éppen csak pocakra nem lehetett kapni a gyönyörű csipkés, habos, fodros esküvői ruhákból,… Tovább »

“Nem tudod milyen terhesnek lenni” – bemutatjuk a várandós apukákat

Hányszor megkapja egy férfi a terhes feleségétől, hogy “nem tudod milyen terhesnek lenni”. Ennek a három férfinek a neje ilyet biztos nem vághat a fejéhez. A megnőtt mellek, nehezedő pocak, kényelmetlen alvás most már nem csak a nők sajátja terhesség alatt. Három férfi Jason Bramley, Steve Hanson és Jonny Biggins Barcelonában úgy döntött, hogy kipróbálja, milyen lehet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!