Anyám borogass!

Anyaként is csábítani – na jó, de ennyire azért ne!

Bármerre megyek a városban, egy képet nézek az épületekre függesztett óriásplakátokon jobb felől meg bal felől: egy testhezálló, alakformáló, érzéki fehérneműt viselő fiatal nőt ábrázol, akin a fodrász, a sminkes, az edző heteket dolgozott, aki úgy néz ki, hogy tényleg azonnal le kell dönteni a lábáról, abban a ruhában mást nem lehet csinálni vele, például… Tovább »

A szeretőmet választottam, de végül mindenki elhagyott

Egy nő, akinek a házassága ellaposodik, és új szerelemre talál. Válni akar, de a dolgok végül nem úgy alakulnak, ahogy tervezte. Évi története. „Három éve voltunk házasok a férjemmel, amikor megismerkedtem Lacival. Nem akartam engedni neki, tiltakoztam sokáig, mondjuk legalább négy-öt hónapig, de igazából eszméletlenül beleszerettem. Ráadásul abban az időszakban egyébként is rosszabb lett a… Tovább »

“A kisfiunk tudja, ki az apukája” – Két nő, egy gyerek és a nyitott szerelem

Dina és Lilla hét éve élnek együtt. Három éve született egy gyermekük, és a közelmúltban változtattak kapcsolati formájukon: nyitott szerelemben élnek, és együtt kalandoznak. „Megismerkedésünk óta nyilvánvaló volt, hogy szeretnénk gyereket – mondja Dina –, amikor úgy éreztük, hogy a jól működő kapcsolatunkhoz már csak ő hiányzik, mindent megtettünk, hogy lehetséges legyen az érkezése.” Sok… Tovább »

Mit ér a férfi egy éjszakára? És mit ér a nő?

Az egyéjszakás kaland egyre elterjedtebb, sőt, magától értetődőbb jelenség manapság. Sokan eleve ezzel a céllal mennek szórakozni, és nem is várnak mást, csak a szexet és az éjjeli vagy hajnali távozást. Úgy gondoltuk, megkérdezünk valakit, aki hajlandó beszélni a kalandjairól, no meg arról, miért is csinálja mindezt.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!