Anyám borogass!

“A kisfiunk tudja, ki az apukája” – Két nő, egy gyerek és a nyitott szerelem

Dina és Lilla hét éve élnek együtt. Három éve született egy gyermekük, és a közelmúltban változtattak kapcsolati formájukon: nyitott szerelemben élnek, és együtt kalandoznak. „Megismerkedésünk óta nyilvánvaló volt, hogy szeretnénk gyereket – mondja Dina –, amikor úgy éreztük, hogy a jól működő kapcsolatunkhoz már csak ő hiányzik, mindent megtettünk, hogy lehetséges legyen az érkezése.” Sok… Tovább »

Mondtam neki: nyugodtan feküdj le a feleségemmel!

„Felkerestem a párom szerelmét, egy barátomat, aki, mikor kiderült számára, hogy tudok a dologról, már nem mert hozzá sem nyúlni a nejemhez, és még én biztattam, hogy nyugodtan lefekhet a feleségemmel, engem nem zavar.” – Balázs második feleségével néhány éve nyitott kapcsolatot kezdett. Sok krízis, hosszú vívódás után jutott arra, a nyitottszerelműséget választja – poliamor… Tovább »

Hány embert lehet egyszerre szeretni?

Bemutatunk egy olyan életformát, amelyben lehet akármennyi szerelmi kapcsolatod, romantikus elköteleződésed, de ez ne a klasszikus titkos megcsalás koreográfiája alapján működjön, hanem tisztázd az érzéseidet és elköteleződéseidet az összes féllel. Ők a többszerelműek. Megkerestük és kikérdeztük őket, hogyan élnek, milyen elveket követnek. Szeretem a kedvesem és imádom a másik kedvesem – mi ez a hülyeség, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!