Anyám borogass!

Az én dolgom, hogy a férjem boldog legyen?

Engem jellemez, ha szakadt az inge, kopott a cipője, vagy esetleg az, ha boldogtalan? Az én hibám, ha nem tudom boldoggá tenni? Nemrég egy kávéházban az a kényelmetlen helyzet állt elő, hogy nem tudtam olyan asztalt választani, ahol magam lehetek. Minden helyet elfoglaltak, és a mellettem levő barátnők ráadásul még hangosan is beszéltek, így hiába… Tovább »

Az apák és a vetélés – mit éreznek ők?

zuck A Facebook-guru Zuckerberg a napokban bejelentette, hogy feleségével gyermeket várnak, ahogy azt is elmondta, több vetélésen vannak túl. Ezzel pedig lehetőséget adott arra, hogy végre beszéljünk egy eddig mellőzött témáról: arról, hogy az apák hogyan élik meg a gyerek elvesztését. Nekik is vannak könnyeik? És örökre bent tartják azokat?... Tovább »

A szeretőmet választottam, de végül mindenki elhagyott

1 Egy nő, akinek a házassága ellaposodik, és új szerelemre talál. Válni akar, de a dolgok végül nem úgy alakulnak, ahogy tervezte. Évi története. „Három éve voltunk házasok a férjemmel, amikor megismerkedtem Lacival. Nem akartam engedni neki, tiltakoztam sokáig, mondjuk legalább négy-öt hónapig, de igazából eszméletlenül beleszerettem. Ráadásul abban az időszakban egyébként is rosszabb lett a… Tovább »

“A kisfiunk tudja, ki az apukája” – Két nő, egy gyerek és a nyitott szerelem

poli3 Dina és Lilla hét éve élnek együtt. Három éve született egy gyermekük, és a közelmúltban változtattak kapcsolati formájukon: nyitott szerelemben élnek, és együtt kalandoznak. „Megismerkedésünk óta nyilvánvaló volt, hogy szeretnénk gyereket – mondja Dina –, amikor úgy éreztük, hogy a jól működő kapcsolatunkhoz már csak ő hiányzik, mindent megtettünk, hogy lehetséges legyen az érkezése.” Sok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!