Anyám borogass!

A szeretőmet választottam, de végül mindenki elhagyott

Egy nő, akinek a házassága ellaposodik, és új szerelemre talál. Válni akar, de a dolgok végül nem úgy alakulnak, ahogy tervezte. Évi története. „Három éve voltunk házasok a férjemmel, amikor megismerkedtem Lacival. Nem akartam engedni neki, tiltakoztam sokáig, mondjuk legalább négy-öt hónapig, de igazából eszméletlenül beleszerettem. Ráadásul abban az időszakban egyébként is rosszabb lett a… Tovább »

Mondtam neki: nyugodtan feküdj le a feleségemmel!

„Felkerestem a párom szerelmét, egy barátomat, aki, mikor kiderült számára, hogy tudok a dologról, már nem mert hozzá sem nyúlni a nejemhez, és még én biztattam, hogy nyugodtan lefekhet a feleségemmel, engem nem zavar.” – Balázs második feleségével néhány éve nyitott kapcsolatot kezdett. Sok krízis, hosszú vívódás után jutott arra, a nyitottszerelműséget választja – poliamor… Tovább »

Hány embert lehet egyszerre szeretni?

Bemutatunk egy olyan életformát, amelyben lehet akármennyi szerelmi kapcsolatod, romantikus elköteleződésed, de ez ne a klasszikus titkos megcsalás koreográfiája alapján működjön, hanem tisztázd az érzéseidet és elköteleződéseidet az összes féllel. Ők a többszerelműek. Megkerestük és kikérdeztük őket, hogyan élnek, milyen elveket követnek. Szeretem a kedvesem és imádom a másik kedvesem – mi ez a hülyeség, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!