Anyám borogass!

Ezért vagyok hálás az exem új barátnőjének

A Facebookon írta le egy édesanya, miért kéne szerinte mindenkinek kedvesebben hozzáállni az exe új partneréhez. Audrey Nicole a Love What Really Matters Facebook-oldalán egy olyan képet osztott meg, amelyen a kislánya, Audrey, exének új barátnőjével látható, és a nő úgy kommentálta a képet, hogy imádja volt férje új partnerét, és végtelenül hálás neki: „A… Tovább »

Az én dolgom, hogy a férjem boldog legyen?

Engem jellemez, ha szakadt az inge, kopott a cipője, vagy esetleg az, ha boldogtalan? Az én hibám, ha nem tudom boldoggá tenni? Nemrég egy kávéházban az a kényelmetlen helyzet állt elő, hogy nem tudtam olyan asztalt választani, ahol magam lehetek. Minden helyet elfoglaltak, és a mellettem levő barátnők ráadásul még hangosan is beszéltek, így hiába… Tovább »

De muszáj utálni egymást?

  Azért kérdezem, mert – és ez közhely, ezren megírták már – annak ellenére, hogy néha én is a világ végére kívánom az embereket, és még ennél is sokkal csúnyábbakat tudok gondolni róluk, mostanában olyanokat látok csak úgy közlekedve, hogy igencsak fennakadok.  Középkorú nő megy a buszhoz, vele szemben – teljesen természetesen – áramlanak azok,… Tovább »

Unalmas a házasságom, és ez nekem így jó

Izgalomra, vibrálásra, folyamatos lángolásra vágyna a legtöbb feleség, sokszor halljuk azt a panaszt, hogy unalmas már a másik arcát nézni 10 év után. Van azonban olyan asszony, akinek kifejezetten jóleső érzés ez az unalom, és ettől is érzi azt, hogy mennyire szeretik egymást a férjével. Ő írja most le a saját tapasztalatait az unalmas házasságról.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!