Anyám borogass!

Magyar egészségügy – én most inkább fizetnék

Az egészségügyben szeretek fizetni. Erre jöttem rá az utóbbi időkben. Persze nem. Nem szeretem elkölteni a pénzem, nem szeretem orvosokra költeni. Mégis, mint a legtöbben, többféle szakrendelésre szoktam járni pénzért, magánba’ ugyebár, azért, hogy ne kelljen három hónapot várnom a kivizsgálásra, hogy ne kelljen négy órát minimum ücsörögnöm egy koszos előtérben fröccsentett székeken, hogy figyeljenek… Tovább »

A mellrák a gazdagok és a türelmes seggűek sportja

Persze nem csak a mellrák, biztos minden ráknál így van, de én csak a saját mellrákos tapasztalataimról tudok írni. Nem mintha én gazdag lennék, távol állok tőle három gyerekkel, egyedülálló anyaként, de ha nincs 60ezrem hirtelen egy hét alatt, akkor két hónap múlva kerültem volna csak mammográfiára és biopsziára. Ami egy ilyen daganat esetén, mint… Tovább »

Milyen tünetei vannak? Rettegek tőle, hogy az én gyerekem is lehet autista

A szülők legtöbbször azt sem tudják, merre induljanak, ha bajt sejtenek a gyerek magatartásában. Sőt azt sem tudják, hogy vajon egyáltalán baj-e az, amit a gyerek csinál, ahogy viselkedik, és ezzel el kell-e menni bármilyen szakemberhez. Az én 9 éves lányom kapott egy autisztikus spektrumzavar, Asperger-szindróma diagnózist – erről bővebben itt olvashatsz – és gyógyszert… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!