Anyám borogass!

Egy anya fontos üzenete a szülési utáni testről

postn Szeretjük az olyan anyukákat, akik mernek kiállni és megmutatni a szülés utáni hasukat, mert ezzel is segítenek a többieknek abban, hogy ne legyenek teljesíthetetlen elvárásaik magukkal szemben. Kristelle Morgan célja az volt a saját fotójával, hogy megüzenje az anyáknak, hogy teljesen rendben van, ha nehezen fogadják el a szülés után megváltozott testüket és hiányzik nekik… Tovább »

10 szokatlan fogadalom szülőknek 2017-re

9 Így év elején visszanézünk az elmúlt évre, és eltűnődünk azon, hogy mi mindent csinálhatnánk másképp a jövőben. Amellett, hogy mind megfogadjuk, hogy le fogunk fogyni, szülőként is tehetünk fogadalmakat, hogy jövőre egy kicsivel pozitívabban alakuljon a családi életünk.... Tovább »

Álmok, remények, célok anyaként az új évre

momgirls Jön az új év, mindenki megnyomja az újraindító gombot, amit anyaként kicsit máshogy csinálunk már, mint független éveinkben. Vannak olyan álmaink és céljaink, amik közösek, például az anyák mindenhol azt szeretnék, ha a gyerekeik biztonságban és szeretetben fejlődnének jövőre is. Íme az én céljaim, amiket nevezhetünk fogadalomnak, de inkább csak remények, hogy most jó lenne,… Tovább »

“Anyám bűntudatot keltett bennem még a puszta létezésem miatt is”

4 Ritkán esik szó róla, pedig a gyermek – főleg egy lány – lelki fejlődésére az anya van a legnagyobb hatással. Az anyán múlik, hogy milyen elvárásokat alakít ki magában a gyerek a világról. Olyan elvárásokat, mint hogyan működik egy emberi kapcsolat, milyen megbízható körülötte a környezet, vagy hogy biztonságos, ha felfedezi maga körül a világot,… Tovább »

Egy anya fotója kiverte a biztosítékot az Instagramnál

nagy Intim és csupa szín képeket készítettek egy anyuka szülés utáni testéről, hogy segítsenek az anyukáknak elfogadni a saját testüket. A Body Joy Project képei azonban túlságosan meztelenek voltak az Instagram számára, szorgosan kicenzúrázták az anya fotóit. Sosem fogom ezt megérteni, ezeken a képeken semmivel sem látszik több meztelenség, mint egy bikinis fotón, a mit nyáron… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!