Anyám borogass!

Ezért nem utálom Vajna Tímeát

Sajnos már megírták korábban, hogy nem biztos, hogy Timikét kellene utálni. Én is tervezgetem egy ideje a cikket, de persze túl sokat ültem a seggemen, aztán hanyagoltam a témát. A 444 szerint ma Magyarországon az egyik leggyűlöltebb személy Timike, és a cikk főként gazdasági és észérveket sorakoztat fel, amelyek alapján annyira azért mégsem szörnyű ez a nő. Nekem főleg érzelmi érveim vannak:

Vajna Timi – szerintem – sosem próbálta másnak mutatni magát, mint ami. Talán ez az oka, hogy engem egyáltalán nem irritál.

Mert például Sarka Katának és Rogán Cecíliának én személy szerint az ábrázatát sem bírom. Pedig nyilván ők sem gonoszak, vagy nem mindkettő, de hát nem bírom látni őket. Ebből helyesen arra következtethettek, hogy nem vagyok megvilágosult, távol állok a megtestesült zentől, és éppen eléggé tudnak irritálni a szép, fiatal magamutogató politikus- és celebfeleségek. 

És mégis, elképesztően hidegen hagy Timike fánkozója, utazásai, viszonya Andyhez, eredete, származása, haja színe. Nem idegesít. Felőlem csinálja. Tény, hogy fegyvert kellene szorítani a homlokomhoz, hogy kövessem az Instagramon vagy a Facebookon, ezt tényleg csak rossz álmomban szeretném, ugyanis nem érdekel a véleménye, az arca, a szép helyek, ahol megfordul, de egyáltalán nem zavar. 

Hogy mi a különbség Cecília asszony, Sarka Kata és Timi között? Hát az, hogy Timi soha nem mondta, hogy saját erejéből ért el mindent (bár végül is a saját szépségéből valahol), soha nem állította, hogy bárki utána csinálhatja mindezt, ez csak akarat kérdése, sosem posztolta, hogy egy kis tornával bárki úgy nézhet ki szülés után, mint ő, sosem tolta azt a hazugságot az arcunkba, hogy ő csak egy átlagos nő, mint akárki más, hogy mindent saját erejéből ért el, és az egésznek semmi köze a jelenlegi vagy volt férje pozíciójához, nem hazudozott össze-vissza magáról, hanem csak egy egyszerű lány maradt, aki az én szememben vállalta a saját döntését, és aszerint él.

Bevállalta Andyt, megkapta a szép életet. Nem fontos tudnom, hogy mit fizetett ezért, lehet, hogy az ő szemében nem is sokat.

A lényeg, hogy nekem sosem akarta megmondani, hogy legyek szép, hogyan éljek. Ő így él. Hát éljen. Timi szerintem annyi, amennyinek mutatja magát. Akkor meg legyen. 

Akarna valaki a helyében lenni? Én nem. Őszintén. Legyen ő ő. Aztán kész. 

Jól él? Igen.

Oszt észt? Nem.

 

Akkor meg engem nem zavar.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Mária Rózsáné Hunyadi says:

  “Oszt észt?” – hát ez a legjobb mondat,az egész irományban ! Nem, észt nem oszt,hogyan osztana, ami van,neki is kell…nem oszthatna belőle,mert akkor kellene keresni egy új patrónust,akitől leeshetne itt-ott egy kis agymunkát lehetővé tevő agysejtecske…Nem,nem…cipész,maradj a kaptafánál ! Marad az ágymunka…az megy…

 2. Eilis Conor says:

  Kedves cikk író.
  Az a vajmi kevés szőr is fel áll a karomon ami van, tőle. Hogy miért??? Mert a kedves média csak úgy ömleszti őket ha kell ha nem!!!!
  Én speciel hiába nem szeretnék tudomást venni róla mint ahogy a többi sztár palacsintáról sem, egyszerűen nem tudok mert a kedves média nyomja bele az ember arcába meg mutogatja!!!!!
  Szóval mi lenne ha a kutya nem írogatna róluk és talán senkinek nem lenne baja egyikkel sem!!!!!!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!