Anyám borogass!

Így töltődj fel, ha anyaként találsz egy kis szabadidőt

Az, hogy egy nőnek és anyának szüksége van énidőre, nem kérdés. Enélkül másokkal sem tudunk jókedvvel együtt lenni, és az egész környezetünk kárát látja a kimerültségünknek. Megírtuk már, miért muszáj magunkra is időt szánni, most arra teszünk javaslatokat, hogy ha már sikerült megteremteni, mire is fordítsuk. Melyek azok a tevékenységek, amelyek legjobban feltöltenek?

Először is annyit leszögeznénk, hogy az ajánlások semmi esetre sem kötelező jellegűek. Ha te biztosan tudod, hogy a kickbox a te megmentőd és életben tartód, ez viszont nem szerepel a jelenlegi listában, nyilván tarts ki a kickbox mellett, semmiképpen sem az a lényeg, hogy valami séma szerint teljen az a kis szabadidő. De vannak olyan tevékenységek, amelyeket mi is kipróbáltunk akár rendszeresen is, és nekünk bejöttek, ezért listázzuk itt bátran és örömmel nektek is.

Menj ki a természetbe!

Szerencsések azok, akik kertes házban laknak, ők eleve a zöldben élnek, ha a gyerekek nincsenek otthon, elücsöröghetnek a fa alatt egy kicsit. Ennél persze jobb elmenni legalább egy rövid sétára a környéken, erdőszélre, patakpartra, mezőre vagy csak a falu szélére, városiaknak a ligetbe, a parkba. A séta eleve csökkenti a stresszt, a kimerültséget, a természet pedig feltölt, és új energiákat ad, azokat pótolva, amelyeket a kialvatlanság, a fáradtság, a monitor és a folyamatos szervezés csak elszívott.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!